Casa
        

       

      
       
            
 Welkom bij casa-online .

Wij zijn een Braziliaanse onderneming onder Nederlandse leiding. Wij zijn gevestigd in het noordoosten van BraziliŽ en houden ons voornamelijk bezig met de aan- en verkoop van onroerend goed in de omgeving van Pipa en Natal. Door ons netwerk in Nederland en BraziliŽ kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij richten ons vooral op de Europese klant die geÔnteresseerd is in een vakantiewoning, of grootschalig wil investeren in grondstukken, of projecten in BraziliŽ.

Wij wonen sinds enkele jaren in Rio Grande do Norte en hebben inmiddels de nodige contacten met Braziliaanse instanties en dienstverleners. Hier ter plekke kunnen wij u helpen bij aankoop van onroerend goed. Onder een goede begeleiding is het kopen van onroerend goed in BraziliŽ net zo veilig als in Europa.

Ook kunnen wij u bijstaan bij het verkrijgen van de juiste documenten en een visum indien u zich wilt vestigen in BraziliŽ.

Natal is de hoofdstad van Rio Grande do Norte in het noordoosten van BraziliŽ. Ten noorden en zuiden van Natal liggen prachtige stranden. Het klimaat is tropisch, met een gemiddelde temperatuur van 30ļ C. en een zeewater temperatuur van het 27ļ C. Het is dan ook niet voor niets dat wij ons juist hier in dit deel van BraziliŽ hebben gevestigd. Maar ook om te beleggen is deze omgeving buitengewoon interessant, mede vooral door de veel lagere prijzen dan in Europa en een sterke groeimarkt.

Als u meer wilt weten twijfel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

DURAT IncorporaÁűes Imobiliarias LTDA

Tibau do Sul - RN

Caixa Postal 59 

info@casa-online.eu


tel. 0055-84-9180.9209    0055-84-8133.7171