Casa
        

       

      
       
            
 Condominium: Maria Helena
 
 
Het condominio Maria Helena bevind zich in het centrum van het dorpje Baia Formosa in Rio Grande do Norte op 400 meter van het prachtige strand. De locatie is rustig en u heeft er alles bij de hand, een kleine supermarkt, een bakkerij, een school enz.

Het condominio bestaat uit 8 duplex woningen, goed gebouwd van degelijke materialen, met een zeer goede afwerking, van binnen en van buiten. Elke woonruimte heeft beneden een woonkamer, een badkamer en een keuken, boven zijn twee slaapkamers, een wc, een kleine zolder en een warande. De eerste woningen aan de voorzijde hebben dezelfde afmetingen als de anderen, maar de deuren naar de warande zijn 1,2 meter breed. Deze deuren verschaffen toegang naar een afgezet privé terrein van 20 m2.
De twee woningen aan de voorzijde hebben behalve een extra privé ruimte ook een grotere warande.

Vóór alle woningen is ruimte om een auto te parkeren , tevens bevind zich in het condominio een sociale ruimte met een barbecue, keuken en toiletruimtes.

De locatie is rustig en ligt aan een brede verharde weg, zonder twijfel zal u uw investering terug verdienen.

Het geheel wordt aangeboden door VILA BONITA EMPREENDIMENTOS. Alles conform de Braziliaanse wet met een "escritura publica de comra e venda.”

Baia Formosa ligt 94 km ten zuiden van Natal en is eenvoudig bereikbaar via de BR101. Reistijd vanaf het vliegveld van Natal naar Baia Formosa bedraagt ruim één uur.

Verkoopprijzen 115.000 R$  voor de twee woningen aan de voorzijde. (VERKOCHT !! )
                          100.000 R$ voor de overige woningen .